Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2662
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2947
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2662
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2947
Składniki
biszkopt upiec, przeciąć na pół.
Galaretki rozpuścić w dwóch szklankach wody. Tężejące wymieszać z serkami. Wylać na połowę biszkoptu, nakryć drugą połową, skleic.
Ja zostawiłam dwie łyżki masy i posmarowałam wierzch biszkoptu a na to wysypałam uprażone kokosy (na rozpuszczonym maśle z cukrem). Zostawić na noc do lodówki.