Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Żółw z kiwi"
smaczny drink z delikatną nutką goryczy, o pięknym, wiosennym kolorze :-)
Odsłon: 9175
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 83
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 239
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 183
Smaczna i szybka sałatka z pomidorami , czerwoną cebulą i serkiem wiejskim ,...
Odsłon: 83
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która ide...
Odsłon: 239
Dzisiaj szaszłyki z polędwiczki wieprzowej, świeżej papryki oraz cebuli czerw...
Odsłon: 183
Składniki
Ubij białka, dodaj resztę składników, upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na pół.
Krem I: z podanych składników ugotuj budyń. Zimny – utrzyj z masłem. Przełóż ciasto (część odłóż). Boki górnego biszkoptu zetnij.
Krem II: ubij śmietanę z cukrem, połącz z rozpuszczoną żelatyną. Wyłóż na ciasto, obłóż kiwi.
Porcje 12 90 min Cena 2,20 zł Kalorie 460Źródło: Bella Relaks
Przepisy Desery
Desery
Biszkopt japoński
Desery
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Desery
Najprostsze cake pops
Desery
Śmietanowiec z truskawkami
Biszkopt japoński
Ciasto Kasutera znane także jako Castella, to japoński biszkopt miodowy, niez...
Odsłon: 47822
Bułki drozdzowe z rabarbarem.
Nareszcie wyczekany przez cały rok rabarbar pojawia się w sklepach i na dział...
Odsłon: 387