Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to przepis "Halisi", bardzo dziękuję, jest świetny.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17835
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1904
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15705
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17835
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1904
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15705
Składniki
porzeczki umyć, obrać, zmiksować, zasypać cukrem, wymieszać i wkładać do słoików.
Słoiki ustawić na blaszce do ciasta, odstępy ok. 1 cm, wsunąć do lekko nagrzanego piekarnika i ogrzewać do temp. 120. Jak osiągną wymaganą temperaturę to "piec" je przez ok. 15 min. wyjąć z pieca i wstawić następne.