Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to przepis "Halisi", bardzo dziękuję, jest świetny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2655
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2922
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2655
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2922
Składniki
porzeczki umyć, obrać, zmiksować, zasypać cukrem, wymieszać i wkładać do słoików.
Słoiki ustawić na blaszce do ciasta, odstępy ok. 1 cm, wsunąć do lekko nagrzanego piekarnika i ogrzewać do temp. 120. Jak osiągną wymaganą temperaturę to "piec" je przez ok. 15 min. wyjąć z pieca i wstawić następne.