Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to przepis "Halisi", bardzo dziękuję, jest świetny.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 55
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 36
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9279
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 55
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 36
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9279
Składniki
porzeczki umyć, obrać, zmiksować, zasypać cukrem, wymieszać i wkładać do słoików.
Słoiki ustawić na blaszce do ciasta, odstępy ok. 1 cm, wsunąć do lekko nagrzanego piekarnika i ogrzewać do temp. 120. Jak osiągną wymaganą temperaturę to "piec" je przez ok. 15 min. wyjąć z pieca i wstawić następne.