Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne :)
Marynowane grzybki to jedna z najbardziej lubianych i popularnych przekąsek,...
Odsłon: 27221
Polecam przepis na smaczny domowy majonez bez konserwantów, który wykonamy w...
Odsłon: 2026
Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na p...
Odsłon: 299
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnąc...
Odsłon: 204
Proste danie inspirowane kuchnią włoską, Makaron ze szpinakiem, fetą i suszon...
Odsłon: 1240
Polecam przepis na smaczny domowy majonez bez konserwantów, który wykonamy w...
Odsłon: 2026
Pyszna pasta kanapkowa, świetnie sprawdzi się na śniadanie jak i zarówno na p...
Odsłon: 299
Szybkie i bardzo smaczne ciasto włoskie 12 łyżek , miękkie i wilgotne pachnąc...
Odsłon: 204
Proste danie inspirowane kuchnią włoską, Makaron ze szpinakiem, fetą i suszon...
Odsłon: 1240
Składniki
Grzyby obieramy,i gotujemy lekko osolone z cebulą w pół krążki
Układamy grzyby z cebulką w przygotowanych słoikach
Składniki zalewy zagotowujemy i zalewamy przygotowane słoiki.
Słoiki układamy w garnku wyłożonym gazetą, zalewamy wodą tak by całkowicie pokryła słoiki, doprowadzamy do wrzenia i pasteryzujemy 25 min
Przepisy Przetwory
Przetwory
Botwinka w słoiku na zimę
Przetwory
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Przetwory
Kiszona kapusta z marchwią i kminkiem.
Przetwory
Czerwona kapusta kiszona z jabłkami
Botwinka w słoiku na zimę
Botwina – potocznie nazywana botwinką – to delikatne, młode liście, łodygi i...
Odsłon: 126
Pasta bulionowa z grzybami DIY
Domowa pasta bulionowa z grzybami powstała na początku stycznia jako wariant...
Odsłon: 99