Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3492
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 23
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3492
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 111
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 838
Składniki
Grzyby obrać,pokroic i obgotować,żeby były prawie miekkie.Pokroić wg uznania,ale niezbyt drobno,chyba że są małe to oderwać nóżki od kapeluszy.Zalewe zagotować,bez koncentratu.Dodać grzyby i pokrojoną na półplasterki cebule.Pogotowac ok.5 min dodac konc.i gotowac jeszcze ok.10min.Gorace przełożyć do słoików,nie trzeba pasteryzować.Są gotowe do podania od razu,ale jak postoja kilka tygodni to sa jeszcze lepsze.Można użyc pieczarek ale polecam leśne grzyby.Żeby było bardziej efektownie mozna przyrządzic je z samych kapeluszy.