Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek można podać na gorąco do obiadu,mnie najbardziej smakuje na zimno do kanapek.
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 262
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 358
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4471
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1874
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3700
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 262
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 358
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4471
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1874
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3700
Składniki
Z oleju i przypraw zrobić zaprawę,natrzeć nimi karczek i zostawić na noc w lodówce.<br /> Na drugi dzień ,dajemy do naczynia żaroodpornego wraz z tym sokiem jaki powstał po zaprawieniu,pieczemy około 1 godz.pod przykryciem.<br /> Następnie odkrywamy i zapiekamy na rumiano.<br /> Pieczemy w 180st.