Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek można podać na gorąco do obiadu,mnie najbardziej smakuje na zimno do kanapek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Z oleju i przypraw zrobić zaprawę,natrzeć nimi karczek i zostawić na noc w lodówce.<br /> Na drugi dzień ,dajemy do naczynia żaroodpornego wraz z tym sokiem jaki powstał po zaprawieniu,pieczemy około 1 godz.pod przykryciem.<br /> Następnie odkrywamy i zapiekamy na rumiano.<br /> Pieczemy w 180st.