Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek można podać na gorąco do obiadu,mnie najbardziej smakuje na zimno do kanapek.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1355
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1164
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2250
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1355
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 510
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1164
Składniki
Z oleju i przypraw zrobić zaprawę,natrzeć nimi karczek i zostawić na noc w lodówce.<br /> Na drugi dzień ,dajemy do naczynia żaroodpornego wraz z tym sokiem jaki powstał po zaprawieniu,pieczemy około 1 godz.pod przykryciem.<br /> Następnie odkrywamy i zapiekamy na rumiano.<br /> Pieczemy w 180st.