Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karczek można podać na gorąco do obiadu,mnie najbardziej smakuje na zimno do kanapek.
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 648
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1597
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27806
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 648
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1597
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27806
Składniki
Z oleju i przypraw zrobić zaprawę,natrzeć nimi karczek i zostawić na noc w lodówce.<br /> Na drugi dzień ,dajemy do naczynia żaroodpornego wraz z tym sokiem jaki powstał po zaprawieniu,pieczemy około 1 godz.pod przykryciem.<br /> Następnie odkrywamy i zapiekamy na rumiano.<br /> Pieczemy w 180st.