Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące smaczne pędy czosnku idealnie nadające się do sałatki ziemniaczanej lub na kanapki
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 813
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 813
Składniki
Wkładamy pędy czosnku do słoika. Do słoika dodajemy kawałek korzenia chrzanu, kwiat kopru. Zalewamy przegotowaną wystudzone woda z dodatkiem sporej łyżki soli na litr wody. Zakręcamy i odstawiamy w ciepłe miejsce na 3 dni. Po 3 dniach odstawiamy słoiki w chłodniejsze miejsce na minimum tydzień.