Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ogóreczki - świetne jako zakąska, smakują zwłaszcza panom do wódeczki ;)
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Ogórki umyć, obrać, pokroić w paski lub większą kostkę. Na zdjęciu ogórki pokrojone w paski. Do słoików wrzucić po 1-3 szt. ziela i po 1 listku laurowym. Zapakować ogórki.
Przygotować zalewę: 1 litr wody + ocet + sól + cukier + musztarda wymieszać i zagotować. Odstawić aż ostygnie.
Przestudzoną zalewą zalać przygotowane wcześniej w słoikach ogórki. Słoiki gotować ok. 10 minut. SMACZNEGO !