Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode liście marchewki w smaku są raczej pikantne i lekko gorzkawe. W połączeniu z chili, parmezanem i pestkami dyni tworzą pyszne i wartościowe pesto, które ja dodaję do makaronów, lub smaruję nim świeży chleb z masełkiem. Mniam!
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 31
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2392
Przepis na błyskawiczny obiad lub kolację. Przygotowywanie tego dania jest ni...
Odsłon: 31
Bób to prawdziwy letni hit – nie tylko smaczny, ale i pełen wartości odżywczy...
Odsłon: 2392
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni.
Wszystkie składniki umieścić w misie malaksera i blendować do uzyskania gładkiej, gęstej masy.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przełożyć do słoika i zalać wierzch oliwą z oliwek lub olejem. Trzymać w lodówce.