Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5519
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12001
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5519
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12001
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
obrać, przepołowić usunąć ziarna miąższ pokroić w kostkę ułożyć ciasno w przegotowanych słoikach roztwór octu z cukrem zagotować z obrać pokroić w drobną kostkę z sciąć spiralnie skórkę z połowy owocu wycisnąć sok z cytryny powyższe składniki wraz z włożyc do wody z octem zagotować krótko pogotować (cukier powinien się całkowicie rozpuścić) skórkę cytryny wyjąć z ostudzonego roztworu płynem zalać melony słoik zamknąć czas wekowania: 30 minut w 90*C