Do góry

Przetwory Przepis na:

Pikantne melony

Pikantne melony

Autor:

Przepisów i artykułów: 30 Ocena: 68

Dodano:

Odsłon: 301

super:)

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie drogie
Reklama
Reklama
Pikantne melony

Przygotowanie

  1. obrać, przepołowić usunąć ziarna miąższ pokroić w kostkę ułożyć ciasno w przegotowanych słoikach roztwór octu z cukrem zagotować z obrać pokroić w drobną kostkę z sciąć spiralnie skórkę z połowy owocu wycisnąć sok z cytryny powyższe składniki wraz z włożyc do wody z octem zagotować krótko pogotować (cukier powinien się całkowicie rozpuścić) skórkę cytryny wyjąć z ostudzonego roztworu płynem zalać melony słoik zamknąć czas wekowania: 30 minut w 90*C

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń