Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6004
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1821
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6004
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1821
 
         
        Składniki
obrać, przepołowić usunąć ziarna miąższ pokroić w kostkę ułożyć ciasno w przegotowanych słoikach roztwór octu z cukrem zagotować z obrać pokroić w drobną kostkę z sciąć spiralnie skórkę z połowy owocu wycisnąć sok z cytryny powyższe składniki wraz z włożyc do wody z octem zagotować krótko pogotować (cukier powinien się całkowicie rozpuścić) skórkę cytryny wyjąć z ostudzonego roztworu płynem zalać melony słoik zamknąć czas wekowania: 30 minut w 90*C