Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 813
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2160
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 813
Składniki
obrać, przepołowić usunąć ziarna miąższ pokroić w kostkę ułożyć ciasno w przegotowanych słoikach roztwór octu z cukrem zagotować z obrać pokroić w drobną kostkę z sciąć spiralnie skórkę z połowy owocu wycisnąć sok z cytryny powyższe składniki wraz z włożyc do wody z octem zagotować krótko pogotować (cukier powinien się całkowicie rozpuścić) skórkę cytryny wyjąć z ostudzonego roztworu płynem zalać melony słoik zamknąć czas wekowania: 30 minut w 90*C