Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastał czas robienia przetworów. Dziś przepis na smaczną sałatkę z ogórków z kurkumą
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 78
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 792
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14173
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 78
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2634
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 792
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1564
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14173
Składniki
Pietruszkę posiekać. Ogórki, cebule, paprykę pokroić w kostkę.
Wszystkie produkty na zalewę razem zagotować .
Do gotującego wrzucić paprykę, cebulę i ogórki. Zagotować. Przekładać do słoików i pasteryzować 10 min.