Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastał czas robienia przetworów. Dziś przepis na smaczną sałatkę z ogórków z kurkumą
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 813
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5423
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8648
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17673
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 813
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5423
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8648
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17673
Składniki
Pietruszkę posiekać. Ogórki, cebule, paprykę pokroić w kostkę.
Wszystkie produkty na zalewę razem zagotować .
Do gotującego wrzucić paprykę, cebulę i ogórki. Zagotować. Przekładać do słoików i pasteryzować 10 min.