Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały napój na upalne dni, a także na zimę . Troszkę soku do szklanki uzupełniamy woda mineralną i napój gotowy
Gałązki mięty umyć i włożyć do garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 minut na małym ogniu. Odstawić do wystygnięcia w chłodne miejsce.
Jak wystygnie odcedzić i do wywaru dodać cukier i kwasek lub sok z cytryny. Gotować jeszcze 40 minut i gorący sok przelać do wyparzonych słoiczków, zakręcić i ustawić do góry dnem. Nie ma potrzeby pasteryzacji soku.<br />
<br />
<br />
Sok malinowy ma w mojej domowej apteczne ważną rangę. Przydatny podczas jesie...
Odsłon: 14816
Od niedawna jednym z podstawowych rytuałów moich poranków jest picie soku z s...
Odsłon: 241
Pyszne i pożywne kotlety z jajek oraz kaszy jaglanej z dodatkiem warzyw oraz...
Odsłon: 10711
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 93
Czasami warto się zastanowić co robimy rano gdy wstaniemy. Początek dnia jest...
Odsłon: 1085
Pyszne i pożywne kotlety z jajek oraz kaszy jaglanej z dodatkiem warzyw oraz...
Odsłon: 10711
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 93
Czasami warto się zastanowić co robimy rano gdy wstaniemy. Początek dnia jest...
Odsłon: 1085
Składniki
Gałązki mięty umyć i włożyć do garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 minut na małym ogniu. Odstawić do wystygnięcia w chłodne miejsce.
Jak wystygnie odcedzić i do wywaru dodać cukier i kwasek lub sok z cytryny. Gotować jeszcze 40 minut i gorący sok przelać do wyparzonych słoiczków, zakręcić i ustawić do góry dnem. Nie ma potrzeby pasteryzacji soku.<br /> <br /> <br />
Przepisy Przetwory
Przetwory
Ogórki z kurkumą
Przetwory
Ogórki konserwowe babci Halinki
Przetwory
Ogórki z miodem
Przetwory
Śliwki kiszone
Ogórki z kurkumą
Dla wielbicieli ogórków na słodko
Odsłon: 285
Ogórki konserwowe babci Halinki
Sprawdzony przepis babci Halinki na ogórki konserwowe. Za niepowtarzalny smak...
Odsłon: 6411