Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna i pożywna.Podajemy z pieczywem lub samą.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
piersi kroimy w kosteczkę posypujemy przyprawą gyros i dodajemy 3 łyżki oleju.Mieszamy i odstawiamy do lodówki na okoła 2godziny.Potem smażymy piersi na patelni.Kiedy piersi będą gotowe zostawiamy je aż wystygną.W tym czasie kroimy kapustkę pekinśką bardzo cienko możemy także ją zetrzeć na tarce.Ogórki konserwowe,oraz kroimy w kosteczkę.Po wystygnięciu piersi układamy warstwy naszej sałatki.Piersi z kurczaka,kukurydze,ogórki,cebulę,następnie rozsmarowywujemy ketchup na ogórki średnią warstę,liście kapusty i majonez .SMACZNEGO