Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 372
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1395
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 372
Składniki
Mięso pokrój a cieniutkie paseczki podsmaż na oliwie podlej troszkę wodą podduś do miękkości odparuj całą wodę i dodaj około połowę opakowania przyprawy do gyrosa zestaw do wystygnięcia.Papryki pokrój w drobniutką kostkę ogórki konserwowe także w drobniutką kostkę słonecznik i dynię upraż na suchej patelni i pozostaw do wystygnięcia. Przygotuj sos majonez wymieszaj z jogurtem greckim dodaj przeciśnięty czosnek i przyprawę do gyrosa dopraw sola i pieprzem.
Kapustę poszatkuj i przekładaj do miski warstwami 1 warstwa kapusta papryka ogórki mięso sos ziarna i grzanki i tak kolejne warstwy aż wszystkie produkty będą w misce na ostatniej warstwie ziarna i grzanki mają być na sosie.