Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Jajka ugotować na twardo, jedno odłożyć do dekoracji, resztę drobno pokroić. Majonez zmieszać z jogurtem, doprawić solą, cukrem i pieprzem, dodać, posiekany czosnek, szczypiorek, jajka i krewetki. Do małych naczynek nakładać po listku minisałaty i sałatkę dekorować kawałkiem jajka i szczypiorkiem.