Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Buraki i jablka obrac, pokroic w kostke. Wyjac osci ze sledzi, a filety oraz 3 jaja, cebule, marchew i ogorki pokroic w kostke. Dodac posiekane grzyby i natke pietruszki. Wszystkie skadniki wymieszac z majonezem, musztarda, sola, cukrem, pieprzem i sokiem z cytryny. Wylozyc salatke na polmisek lub do salaterki, udekorowac czastkami jaja.