Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwa,smaczna troszke droga,ale warto
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Lososia pokroic drobniutko,ugotowane na twardo jaja zetrzec na tarce,dodac szczypiorek i koperek.Smietane wymieszac z majonezem i chrzanem,przyprawic do smaku,polaczyc i wymieszac skladniki,wstawic do lodowki aby sie przegryzlo.Podawac ze swieza bagietka.Pychotka!!!