Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Latwa,smaczna troszke droga,ale warto
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Lososia pokroic drobniutko,ugotowane na twardo jaja zetrzec na tarce,dodac szczypiorek i koperek.Smietane wymieszac z majonezem i chrzanem,przyprawic do smaku,polaczyc i wymieszac skladniki,wstawic do lodowki aby sie przegryzlo.Podawac ze swieza bagietka.Pychotka!!!