Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 650
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
Cieciorkę , soczewicę osączyć z zalewy. Pokroić pomidory , paprykę, ogórka przekroić na pół wydrążyć środek pozbywając się gniazd nasiennych.
kuskus przygotować wg przepisu na opakowaniu ( wsypać kuskus do pojemnika najlepiej prostokątnego i zalać wrzącą wodą tak by wody było 2 minimetry ponad kuskus). Wymieszać składniki.
pokroić lub połamać fete na wierzch sałatki, ułożyć pokrojone w ćwiartki jajka , polać octem balsamicznym SMACZNEGO