Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
śledzie kroimy na kawałki,cebulkę w kostkę.Ogórki zetrzec na tarce,wycisnąc.Marchewkę i ziemniaki obieramy gotujemy na pół twardo(nie za miękkie).Jajka ugotowac na twardo.
Układamy warstwy śledż cebulka,marchewke trzemy na grubych oczkach,ziemniaki też,smarujemy majonezem Dalej ogórek marchewka ziemniak majonez na wierzchu tarte jajka.Można dodac kukurydzę albo groszek wedlug uznania.