Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, łatwa i pyszna sałatka zarówno na kolację jak i na przyjęcie. Moi domownicy ją uwielbiają Polecam...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Kapustę pekińską drobno pokroić, do tego wrzucić odsączoną kukurydzę, jajka i ogórka pokrojone troszku grubiej. Dodać śmietanę, majonez i przyprawy. Wszystko razem pomieszać. SMACZNEGO!!!