Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wagi nie dodaje, a dla smakoszy rarytasem się staje.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Mięso oddzielić od kości, pokrajać w paseczki lub w kostkę i ułożyć na płaskim półmisku.
Dodać dokładnie osączoną kukurydzę oraz pokrajany ananas.
Majonez połączyć z sokiem cytrynowym, przyprawić solą i curry.
Otrzymany sos dodać do sałatki, wymieszać i wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem brzegi półmiska udekorować plasterkami pomidora, a wierzch sałatki przybrać natką pietruszki.