Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wagi nie dodaje, a dla smakoszy rarytasem się staje.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 947
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1582
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 947
Składniki
Mięso oddzielić od kości, pokrajać w paseczki lub w kostkę i ułożyć na płaskim półmisku.
Dodać dokładnie osączoną kukurydzę oraz pokrajany ananas.
Majonez połączyć z sokiem cytrynowym, przyprawić solą i curry.
Otrzymany sos dodać do sałatki, wymieszać i wstawić na godzinę do lodówki.
Przed podaniem brzegi półmiska udekorować plasterkami pomidora, a wierzch sałatki przybrać natką pietruszki.