Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4412
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1363
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 337
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2320
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4412
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1363
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 337
Składniki
Grzyby mun i makaron namoczyć w ciepłej, przegotowanej wodzie - ilość minut: patrz na opakowaniu każdego z produktów. Papryki, ogórek oraz rozwinięte i osączone grzybki mun pokroić w cieniutkie paseczki. Następnie wszystkie składniki połączyć z odcedzonym makaronem i wymieszać. Wlać 1/4 szk. sosu sojowego i do smaku doprawić papryką oraz pieprzem.