Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 152
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1211
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 152
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 468
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
Umyć paprykę, wykroić gniazdo nasienne, pokroić w niewielką kosteczkę. Korniszonki, cebulę i jajka pokroić. Odcedzić z zalewy tuńczyka i kukurydzę, połączyć z warzywami i jajkami.
Z majonezu, musztardy, soli, pieprzu i tymianku zrobić sos: wsypać wzystko do majonezu, dodać soku z cytryny i dokładnie wymieszać.
Połączyć składniki z sosem, wymieszać.
Najlepiej smakuje schłodzona. Polecam z pieczywem razowym i kiełkami rzeżuszki. :)