Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1572
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 897
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1572
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 897
Składniki
Umyć paprykę, wykroić gniazdo nasienne, pokroić w niewielką kosteczkę. Korniszonki, cebulę i jajka pokroić. Odcedzić z zalewy tuńczyka i kukurydzę, połączyć z warzywami i jajkami.
Z majonezu, musztardy, soli, pieprzu i tymianku zrobić sos: wsypać wzystko do majonezu, dodać soku z cytryny i dokładnie wymieszać.
Połączyć składniki z sosem, wymieszać.
Najlepiej smakuje schłodzona. Polecam z pieczywem razowym i kiełkami rzeżuszki. :)