Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1111
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 984
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1217
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 278
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1111
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 984
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1217
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 278
Składniki
Umyć paprykę, wykroić gniazdo nasienne, pokroić w niewielką kosteczkę. Korniszonki, cebulę i jajka pokroić. Odcedzić z zalewy tuńczyka i kukurydzę, połączyć z warzywami i jajkami.
Z majonezu, musztardy, soli, pieprzu i tymianku zrobić sos: wsypać wzystko do majonezu, dodać soku z cytryny i dokładnie wymieszać.
Połączyć składniki z sosem, wymieszać.
Najlepiej smakuje schłodzona. Polecam z pieczywem razowym i kiełkami rzeżuszki. :)