Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 336
Składniki
KAPUSTĘ POSZATKOWAĆ, CEBULKĘ POKROIĆ NA DROBNO, CZOSNEK (W ZALEŻNOŚCI ILE KTO LUBI) DROBNIUTKO POKROIĆ I OLIWKI NA ĆWIATKI POKROIĆ ( NAJLEPIEJ NADZIEWANE PAPRYKĄ). NA KONIEC DODAĆ MAJONEZ I SOS CZOSNKOWY MAJONEZOWY.JA JESZCZE DODAJĘ DO TEGO SOS SAŁATKOWY CZOSNKOWY KNORR. SMACZNEGO!