Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
KAPUSTĘ POSZATKOWAĆ, CEBULKĘ POKROIĆ NA DROBNO, CZOSNEK (W ZALEŻNOŚCI ILE KTO LUBI) DROBNIUTKO POKROIĆ I OLIWKI NA ĆWIATKI POKROIĆ ( NAJLEPIEJ NADZIEWANE PAPRYKĄ). NA KONIEC DODAĆ MAJONEZ I SOS CZOSNKOWY MAJONEZOWY.JA JESZCZE DODAJĘ DO TEGO SOS SAŁATKOWY CZOSNKOWY KNORR. SMACZNEGO!