Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, prosta, i szybka. A do tego cała zielona! Syta i nisko kaloryczna bomba witaminowa.
Babka ziemniaczana (kartoflak) jest to potrawa pochodząca ze wschodnich kresó...
Odsłon: 34
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 825
Babka ziemniaczana (kartoflak) jest to potrawa pochodząca ze wschodnich kresó...
Odsłon: 34
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 825
Składniki
Sałatę rwiemy ma mniejsze części. Jabłko kroimy na cienkie plasterki. Seler kroimy w plastry.
Oliwę , sok z cytryny, musztardę i syrop z agawy mieszamy ze sobą, do uzyskania jednolitej konsystencji. Doprawiamy świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Wymieszane składniki sałatki polewamy przygotowanym dipem i delikatnie mieszamy.