Newsroom

Przepisy

04:08

Dania główne

Pizza na cienkim spodzie

04:22

Napoje

Wino z kwiatów akacji

04:33

Sałatki

Surówka z rzodkiewki

04:41

Dodatki

Ocet z płatków maku polnego

04:51

Przetwory

Dżem truskawkowy z kwiatami czarnego bzu

05:00

Dodatki

Ocet z resztek po nalewce bzowej (albo z kwiatów bzu czarnego i ekologicznych cytryn)

05:09

Dodatki

Ocet truskawkowy

05:17

Dodatki

Ocet truskawkowy z miętą

05:57

Przetwory

Pasta rosołowa do zup i sosów.

08:23

Desery

Porzeczkowiec kajmakowo - brzoskwiniowy

08:31

Napoje

Lekki koktajl truskawkowy

09:49

Zupy

Zupa "Nic"

10:09

Sałatki

Sałatka serowa

10:16

Zupy

Zupa budyniowa

11:17

Dania główne

Wegański kapsalon

11:28

Dodatki

Smażone placuszki z ziemniakami

12:06

Dania główne

Wyśmienity Kurczak

13:23

Dania główne

Kurczak w ostrej marynacie z ryżem i fasolką szparagową:

14:10

Dodatki

Syrop z mięty na zimę – aromatyczny i pyszny

14:45

Desery

Piankowiec

14:47

Sałatki

Surówka z kapusty pekińskiej, jarmużu, marchewki i jabłka

15:46

Desery

Grysikowiec z truskawkami - ciasto z kaszy manny bez pieczenia i miksera

15:56

Sałatki

Letnia sałatka z arbuzem, Fetą i dressingiem z pomarańczy

16:02

Sałatki

Sałatka z bobu, pomidorków i bazylii

16:03

Sałatki

Letnia sałatka

16:41

Przekąski

Kalarepka faszerowana młodym groszkiem i serkiem

17:14

Desery

Porzeczkowa droga

17:44

Desery

Ciasto Marysieńka

18:38

Sałatki

Sałatka ze świeżym estragonem

21:15

Dania główne

Tagliatelle z kurkami

21:32

Dania główne

Makaron z cukinią i gorgonzolą

21:57

Przekąski

Pasta z ciecierzycy z prażonym sezamem

22:00

Śniadania

Szparagi smażone na maśle z jajkiem sadzonym i grzankami (na śniadanie)

22:03

Dania główne

Gnocchi zapiekane w sosie śmietanowym z cukinią i pieczarkami

22:29

Dania główne

Kotlety "kurczak curry"