Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały gulasz z delikatnym mięsem z indyka.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12719
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4121
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12059
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12719
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4121
Składniki
1. 800gram mięsa z "indyka na gulasz" doprawiamy (sól, przyprawa do gyrosa, słodka papryka wedle uznania i lub ulubione przyprawy) 2. Kroimy wedle uznania 2 małe cebule. Przygotowujemy,kroimy dwie papryki. 3. Roztapiamy smalczyk na patelni. Do zeszklonej cebuli dodajemy mięso lekko przesmażamy całość. 4. Dodajemy około 300 ml bulionu, dusimy pod przykryciem przez 15 minut 5. Dodajemy zblendowane pomidory (1puszka) Mieszamy. 6. Dodajemy paprykę pozostawiany na małym ogniu 15-20minut.