Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie danie, tanie, bardzo zdrowe
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Ugotuj kaszę gryczaną. Ugotuj również jajka na twardo, a tuńczyka odsącz z wody.
Kaszę wsyp do naczynia, dodaj do niej tuńczyka i pokrojone jajka w kostkę. Całość wymieszaj i dodaj sól i pieprz ziołowy do smaku.
Polecam również wersję, gdzie zamiast tuńczyka podsmażamy lekko szynkę i przyprawiamy do smaku czosnkiem.