Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto chałwowe"
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15132
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15132
Składniki
Zagotuj 1,5 szkl. mleka. Resztę mleka zmiksuj z jajkami, mąkami i cukrem. Wlej do mleka. Zimny budyń utrzyj z masłem i chałwą.
Nasącz blaty. Posmaruj je konfiturą i kremem, złóż razem. Wierzchni blat polej polewą. Schłodź.
<strong>Porcje 15. 60 min. Cena 1,80 zł. Kalorie 369 kcal.</strong>Źródło: Takie jest życie