Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Sos : pomidorowy : piersi z kurczaka pokroić w cienkie paseczki, usmażyć na złoty kolor. cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na złoto. całość wrzucić do garnka, zalać wodą i dusić na wolnym ogniu. dodać koncentrat i zagotować. doprawić do smaku. dodać zakropki. Sos czosnkowy : śmietanę wymieszać z musztardą. posiekać czosnek i dodać do sosu. Usmażyć naleśniki. Na naleśnika nałożyć łyżkę sosu pomidorowego i 2 łyżki sosu czosnkowego. Naleśnika zwinąć w pół. Posypać startym serem żółtym i wstawić do piekarnika ( tak długo aż ser się roztopi ).
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

indiablo 31 lipca 2008Zgłoś do usunięcia
zakropka czyli maggi0 Kto głosował? | Odpowiedz

hanna293 09 kwietnia 2008Zgłoś do usunięcia
no nie bardzo rozumiem co to te zakropki!!!!!!!!!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

agulam22 06 kwietnia 2008Zgłoś do usunięcia
mam pytanie co to są "zakrpoki"??0 Kto głosował? | Odpowiedz