Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Sos : pomidorowy : piersi z kurczaka pokroić w cienkie paseczki, usmażyć na złoty kolor. cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na złoto. całość wrzucić do garnka, zalać wodą i dusić na wolnym ogniu. dodać koncentrat i zagotować. doprawić do smaku. dodać zakropki. Sos czosnkowy : śmietanę wymieszać z musztardą. posiekać czosnek i dodać do sosu. Usmażyć naleśniki. Na naleśnika nałożyć łyżkę sosu pomidorowego i 2 łyżki sosu czosnkowego. Naleśnika zwinąć w pół. Posypać startym serem żółtym i wstawić do piekarnika ( tak długo aż ser się roztopi ).