Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Agrest w soku własnym z malinami"
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424816
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424816
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4749
Składniki
Maliny i agrest oczyść, szybko umyj i osusz. Agrest ponakłuwaj igłą (aby nie popękał w gotowaniu). Zagotuj wodę. Do wrzątku wsyp cukier, a gdy się rozpuści, wrzuć agrest. Gotuj na małym ogniu około 10 minut.
Następnie dodaj maliny, ponownie zagotuj i przełóż do słoików. Pasteryzuj 20 minut w temp. 80 st. C. Pozostaw do ostygnięcia.Źródło: Tele Tydzień