Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy!
Pieczony z cytryną i koprem włoskim. Przepis pochodzi z książki Mała paryska...
Odsłon: 7603
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 796
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 928
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 52
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 26
Zupa meksykańska to bardzo szerokie pojęcie, pod którym kryje się najczęściej...
Odsłon: 928
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 52
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 26
Składniki
Pstrąga myjemy osuszamy. Rybę solimy także w środku brzuszka. Cytrynę 1/4 jej części kroimy w kostkę i wkładamy do brzuszka wraz z kawałkiem masła. Cebule czerwona kroimy w piórka układamy na pstrągu . Rybę zawijamy w folie posmarowana masłem i wkładamy na ruszt grilla albo do nagrzanego piekarnika na ok 30 min . Na patelni wszystkie bakalie prażymy. Po ok 25 min pstrąga lekko rozwijamy dodajemy pomidorki i bakalie i układamy na grillu ewentualnie wkładamy do piekarnika na ok 6min. Ryba jest gotowa -posypujemy ją posiekanym koperkiem ,szczypiorkiem
Przepisy Dania główne
Dania główne
POSTNY OBIAD (WEGETARIAŃSKI)
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
POSTNY OBIAD (WEGETARIAŃSKI)
Klasyczny pomysł na obiad wegetariański lub postny stanowią jajka sadzone, k...
Odsłon: 25
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 866