Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, świetne na szybki obiad
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 284
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 690
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8010
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 284
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 690
Składniki
Kiełbasę kroimy w grubą kostkę, smażymy i wkładamy do garnka. Pieczarki kroimy, przesmażamy, dodajemy do kiełbasy. Cebulę kroimy w talarki smażymy, przekładamy do garnka. Dodajemy groszek wraz z zalewą, koncentrat, keczup, sól i pieprz do smaku. Dusimy 15-20 minut na wolnym ogniu podlewamy wodą i często mieszamy. Bigos mozna podawać z chlebem, dobrze smakuje z tłuczonymi ziemniakami. NIe dawałam całego koncentratu tylko około 3 łyżeczek. Przepis nie jest mój więc nie stosowałam się ściśle według niego. Życzę smacznego!