Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe w przygotowaniu, świetne na szybki obiad
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kiełbasę kroimy w grubą kostkę, smażymy i wkładamy do garnka. Pieczarki kroimy, przesmażamy, dodajemy do kiełbasy. Cebulę kroimy w talarki smażymy, przekładamy do garnka. Dodajemy groszek wraz z zalewą, koncentrat, keczup, sól i pieprz do smaku. Dusimy 15-20 minut na wolnym ogniu podlewamy wodą i często mieszamy. Bigos mozna podawać z chlebem, dobrze smakuje z tłuczonymi ziemniakami. NIe dawałam całego koncentratu tylko około 3 łyżeczek. Przepis nie jest mój więc nie stosowałam się ściśle według niego. Życzę smacznego!