Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8075
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1166
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9846
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4530
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8075
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1166
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9846
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4530
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 542
Składniki
Kapustę kiszoną przekroić kilka razy, zalać wodą i pogotować w odkrytym garnku.Słodką kapuste i obraną cebule poszatkować, ugotować, dodać do kapusty kiszonej.Mięso pokroić na małe kawałki, smarzyć na tłuszczu,gdy kapusta na pół ugotowana wrzucic mieso wraz z tłuszczem, dodać listek bobkowy, ziele agielskie, powoli gotowac. Kięłbasę obrać, pokroic na kawałki, boczek pokroić w grubą kostkę wtopić, włożyć do kapusty. Bigos doprawić solą, pieprzem, dodać przecier pomidorowy.