Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
1 kg piersi z kurczaka,0,5 kg pieczarek,2-3 papryki,2 cebule,koncentrat pomidorowy,makaron(zacierka),marchew,pietruszka,seler,przyprawy. Filety pokroić,podsmażyć,dolać wody jak na zupę,dodać pokrojone warzywa,osobno podsmażyc cebule i pieczarki. Dodać do reszty,wszystko razem gotować przez chwilę,wsypać makaron-zacierkę,koncentrat pomidorowy,wszystko przyprawić na ostro.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

gocha01 11 października 2012Zgłoś do usunięcia
Przykro mi,ale ten przepis nie ma nic wspólnego z bograczem,to po prostu kurczak z makaronem i warzwami i tyle,ani składników bograczu,ani wykonia.0 Kto głosował? | Odpowiedz

agulam22 06 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Wiesz uwielbiam bogracz(moja mama robi ale z mięsem wołowym i z ziemniakami zamiast zacierki),muszę wypróbować Twój przepis.Wiesz wy edytuj go sobie jeszcze raz i dodaj składniki,uda się na pewno też tak miałam. Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz