Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla wszystkich lubiących włoskie dania ;)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1374
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Przeciśnięty przez praskę czosnek zeszklić na oliwie. Dodać drobno pokrojone pieczrki, dusić.
W między czasie ugotować makaron. Kiedy pieczrki zmiękną, przyprawić vegetą, dodać pomidoroy, chwilę poddusić. Zabielić śmietaną, posypać parmezanem i bazylią.
Makaron podawać polany sosem