Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 133
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1614
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 486
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15644
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 133
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1614
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 486
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15644
Składniki
umyc dokladnie brokuly,odciac rozyczki,umiescic na siatce do gotowania na parze,tak zeby woda nie dotykala brokulow,w miedzyczasie na patelni 2 lyzki oleju extra,zabek czosnku pokrajany na cienkie plasterki(lub wycisniety)rybka w soli anchuos i rozkruszona ostra papryczka,na malym ogniu podgrzac olej z dodatkami,tak zeby anchuos sie rozpuscila i gdy brokuly sa miekkie,przelozyc i delikatnie wymieszac w tym sosie na patelni.Soli matutko na warzywo bo rybki sa juz bardzo slone.Buon appetito.