Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1332
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34133
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1332
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113584
Składniki
umyc dokladnie brokuly,odciac rozyczki,umiescic na siatce do gotowania na parze,tak zeby woda nie dotykala brokulow,w miedzyczasie na patelni 2 lyzki oleju extra,zabek czosnku pokrajany na cienkie plasterki(lub wycisniety)rybka w soli anchuos i rozkruszona ostra papryczka,na malym ogniu podgrzac olej z dodatkami,tak zeby anchuos sie rozpuscila i gdy brokuly sa miekkie,przelozyc i delikatnie wymieszac w tym sosie na patelni.Soli matutko na warzywo bo rybki sa juz bardzo slone.Buon appetito.