Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 593
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8701
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3112
Polecam.
Odsłon: 1910
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 593
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8701
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3112
Polecam.
Odsłon: 1910
Składniki
umyc dokladnie brokuly,odciac rozyczki,umiescic na siatce do gotowania na parze,tak zeby woda nie dotykala brokulow,w miedzyczasie na patelni 2 lyzki oleju extra,zabek czosnku pokrajany na cienkie plasterki(lub wycisniety)rybka w soli anchuos i rozkruszona ostra papryczka,na malym ogniu podgrzac olej z dodatkami,tak zeby anchuos sie rozpuscila i gdy brokuly sa miekkie,przelozyc i delikatnie wymieszac w tym sosie na patelni.Soli matutko na warzywo bo rybki sa juz bardzo slone.Buon appetito.