Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona forma cannelloni z ukochanym szpinakiem :)
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 219
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 115
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 353
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1499
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 219
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 115
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 353
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1499
Składniki
Dodajemy szpinak . Krótko podsmażamy i dodajemy ser feta. Doprawiamy do smaku.
Domowy sos pomidorowy doprawiamy wedle uznania.
Rurki makarony możemy lekko podgotować - al dente- lub napełnić je od razu farszem i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Całość zalewamy sosem pomidorowym. Jeśli wcześniej nie podgotowaliśmy makaronu - pieczemy go w temperaturze 150 stopni ok 30 minut (jeśli wcześniej go podgotowaliśmy - 15 minut).
Pod koniec posypujemy go żółtym serem. Posypujemy natką pietruszki.