Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
właściwie nic nie robisz poza otwarciem puszki i mieszaniem w garnku
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3720
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3802
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 370
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 684
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3720
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3802
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 370
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 684
Składniki
mielone mięsko wrzucamy na rozgrzany olej i smażymy dokładnie , zajmuje to ok 20 minut, potem miksujemy pomidory z puszki i wlewamy do mięsa, wysypujemy do tego fasole z puszek, wrzucamy przyprawy i rozgnieciony czosnek. Dusimy mieszając co jakiś czas ok 1 godz. i podajemy z pyszną chrupiąca bagietką. Smacznego