Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
właściwie nic nie robisz poza otwarciem puszki i mieszaniem w garnku
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2575
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1928
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1623
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2575
Składniki
mielone mięsko wrzucamy na rozgrzany olej i smażymy dokładnie , zajmuje to ok 20 minut, potem miksujemy pomidory z puszki i wlewamy do mięsa, wysypujemy do tego fasole z puszek, wrzucamy przyprawy i rozgnieciony czosnek. Dusimy mieszając co jakiś czas ok 1 godz. i podajemy z pyszną chrupiąca bagietką. Smacznego