Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik ziołowy"
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 362
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 362
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Czosnek przeciśnij przez praskę i rozetrzyj z solą.
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i pokrój w plasterki, ogórek oraz rzodkiewki w kostkę, a szczaw i zioła drobno posiekaj.
Dodaj do maślanki wszystkie przygotowane , dopraw solą oraz pieprzem i wstaw na minimum godzinę do lodówki. Najlepszy smak uzyskasz następnego dnia po przygotowaniu.Źródło: Kurier TV