Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik ziołowy"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 469
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2143
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 65
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 36
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 957
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 469
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2143
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 65
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 36
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 957
Składniki
Czosnek przeciśnij przez praskę i rozetrzyj z solą.
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i pokrój w plasterki, ogórek oraz rzodkiewki w kostkę, a szczaw i zioła drobno posiekaj.
Dodaj do maślanki wszystkie przygotowane , dopraw solą oraz pieprzem i wstaw na minimum godzinę do lodówki. Najlepszy smak uzyskasz następnego dnia po przygotowaniu.Źródło: Kurier TV