Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chłodnik ziołowy"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116959
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8026
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3017
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1646
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1328
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116959
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8026
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3017
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1646
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1328
Składniki
Czosnek przeciśnij przez praskę i rozetrzyj z solą.
Jajka ugotuj na twardo, ostudź i pokrój w plasterki, ogórek oraz rzodkiewki w kostkę, a szczaw i zioła drobno posiekaj.
Dodaj do maślanki wszystkie przygotowane , dopraw solą oraz pieprzem i wstaw na minimum godzinę do lodówki. Najlepszy smak uzyskasz następnego dnia po przygotowaniu.Źródło: Kurier TV