Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chrupiące kiełbaski"
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3534
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 370
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1760
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3534
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 370
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1760
Składniki
W kubku lub salaterce wymieszaj dokładnie olej z musztardą sarepską. Dodaj keczup oraz powidła śliwkowe (zamiast nich możesz użyć miodu). glazury starannie połącz, dopraw solą i pieprzem.
Kiełbaski ponacinaj gęsto w krateczkę, uważając, aby nie przeciąć całej kiełbaski. Posmaruj je obficie przyrządzoną glazurą (używaj pędzelka lub specjalnej miotełki).
Układaj na ruszcie i grilluj, obracając co pewien czas, 10-15 minut. Podawaj na stół razem z ogórkami kiszonymi.
czas 20 min; porcja – 370 kcal, cena 2,10 złŹródło: Świat kobiety