Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chrupiące kiełbaski"
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1308
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24877
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 91
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1308
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24877
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 91
Składniki
W kubku lub salaterce wymieszaj dokładnie olej z musztardą sarepską. Dodaj keczup oraz powidła śliwkowe (zamiast nich możesz użyć miodu). glazury starannie połącz, dopraw solą i pieprzem.
Kiełbaski ponacinaj gęsto w krateczkę, uważając, aby nie przeciąć całej kiełbaski. Posmaruj je obficie przyrządzoną glazurą (używaj pędzelka lub specjalnej miotełki).
Układaj na ruszcie i grilluj, obracając co pewien czas, 10-15 minut. Podawaj na stół razem z ogórkami kiszonymi.
czas 20 min; porcja – 370 kcal, cena 2,10 złŹródło: Świat kobiety