Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chrupiące kiełbaski"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1356
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1386
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1356
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1386
Składniki
W kubku lub salaterce wymieszaj dokładnie olej z musztardą sarepską. Dodaj keczup oraz powidła śliwkowe (zamiast nich możesz użyć miodu). glazury starannie połącz, dopraw solą i pieprzem.
Kiełbaski ponacinaj gęsto w krateczkę, uważając, aby nie przeciąć całej kiełbaski. Posmaruj je obficie przyrządzoną glazurą (używaj pędzelka lub specjalnej miotełki).
Układaj na ruszcie i grilluj, obracając co pewien czas, 10-15 minut. Podawaj na stół razem z ogórkami kiszonymi.
czas 20 min; porcja – 370 kcal, cena 2,10 złŹródło: Świat kobiety