Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Cielęcina z farszem"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 49
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 49
Składniki
Mięso umyj, osusz, natnij wzdłuż przez środek, po czym natrzyj je przyprawami.
Obraną marchew pokrój w kostkę, podsmaż na roztopionym maśle. Po chwili dodaj rozmrożony groszek. Mieszając warzywa, żeby nie przywarły, wbij jajko, dosyp sól oraz pieprz i usmaż jajecznicę. Gotową odstaw.
Przestudzonym farszem napełnij naciętą kieszeń w cielęcinie. Zepnij wykałaczkami.
Umieść roladę w brytfance, polej ją olejem i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C. Piecz godzinę.
Gotowe danie pokrój w plastry. Podawaj je jako główne lub przystawkę na zimno.
100 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 330Źródło: Super TV