Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Coq au vin – kurczak po francusku"
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 393
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1781
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 393
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1781
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 349
Składniki
Z wina, 2 łyżek oleju, soli i pieprzu zrób marynatę. Zanurz w niej pokrojone na kawałki mięso. Po 2 godz. zrumień je na oleju.
Boczek pokrój w kostkę i stop w rondlu, usmaż na nim cebulki i pieczarki. Dołóż mięso, marynatę i podduś. Masło utrzyj z mąką i powoli dodaj do sosu, mieszaj, aż zgęstnieje.Źródło: Na żywo