Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Coq au vin – kurczak po francusku"
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3305
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 107
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Z wina, 2 łyżek oleju, soli i pieprzu zrób marynatę. Zanurz w niej pokrojone na kawałki mięso. Po 2 godz. zrumień je na oleju.
Boczek pokrój w kostkę i stop w rondlu, usmaż na nim cebulki i pieczarki. Dołóż mięso, marynatę i podduś. Masło utrzyj z mąką i powoli dodaj do sosu, mieszaj, aż zgęstnieje.Źródło: Na żywo