Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Croissant z prosciutto i masłem orzechowym"
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 829
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1944
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 829
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1944
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Składniki
Porcja dla 2 osób, czas przygotowania: 5 minut
Przetnij croissanta na pół, posmaruj grubą warstwą masła orzechowego. Na każdej części rogalika połóż 3 plastry prosciutto. Posyp umytymi i osuszonymi liśćmi szpinaku (dzięki temu po rozpakowaniu będzie można łatwo rozdzielić połówki i zjeść każdą osobno). Złóż rogaliki w całość, zapakuj do pudełka na lunch. Gotowe!Źródło: Twój Styl