Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13293
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 497
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9851
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13293
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 497
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9851
Składniki
Każdą nerkę przepoławiam na pół, wycinam tłuszcz i wkładam do miski z dużą ilością wody z łyżką octu. Trzymam około pół godziny
Następnie kroję na cienkie , półcentymetrowej grubości paseczki. Wrzucam na rozgrzany olej i mieszam. Pieprzę i solę.
Smażę ok. 40 minut. U mnie jedzą je na zimno, do chleba.