Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 927
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2800
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3369
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 927
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2800
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3369
Składniki
Każdą nerkę przepoławiam na pół, wycinam tłuszcz i wkładam do miski z dużą ilością wody z łyżką octu. Trzymam około pół godziny
Następnie kroję na cienkie , półcentymetrowej grubości paseczki. Wrzucam na rozgrzany olej i mieszam. Pieprzę i solę.
Smażę ok. 40 minut. U mnie jedzą je na zimno, do chleba.