Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7750
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 255
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2841
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7750
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 255
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2841
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 565
Składniki
do sosu potrzebne są następujące składniki: awokado 1/4 szklanki mleka, garść posiekanej kolendry, 1/3 łyżeczki sproszkowanego czosnku 1/4 łyżeczki soli, sok z jednej limonki, Sposób przygotowania: 1. rozpuszczam masło 2. dodaje kurczaka i smażę przez ok. 5 min 3. wykładam kurczaka z patelni na talerz 4. wsypuję ryż, dodaję czosnek, smażę 2-3 min na średnim ogniu 5. dodaje bulin sok z limonki i kolendrę. 6. przekładam podsmażonego kurczaka 7. duszę pod przykryciem 20 -25 min. wykonanie sosu: wszystkie składniki przekładam do blendera i miksuję do momentu uzyskania gładkiego sosu Podawanie Na talerzu układam kurczaka z ryżem uduszonym, polewam przygotowanym sosem i dekoruję zieloną, świeżą kolendrą. Smacznego