Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8287
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2856
Polecam.
Odsłon: 1509
Polecam.
Odsłon: 445
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8287
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2856
Polecam.
Odsłon: 1509
Polecam.
Odsłon: 445
Składniki
do sosu potrzebne są następujące składniki: awokado 1/4 szklanki mleka, garść posiekanej kolendry, 1/3 łyżeczki sproszkowanego czosnku 1/4 łyżeczki soli, sok z jednej limonki, Sposób przygotowania: 1. rozpuszczam masło 2. dodaje kurczaka i smażę przez ok. 5 min 3. wykładam kurczaka z patelni na talerz 4. wsypuję ryż, dodaję czosnek, smażę 2-3 min na średnim ogniu 5. dodaje bulin sok z limonki i kolendrę. 6. przekładam podsmażonego kurczaka 7. duszę pod przykryciem 20 -25 min. wykonanie sosu: wszystkie składniki przekładam do blendera i miksuję do momentu uzyskania gładkiego sosu Podawanie Na talerzu układam kurczaka z ryżem uduszonym, polewam przygotowanym sosem i dekoruję zieloną, świeżą kolendrą. Smacznego