Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Devolay z szynką"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 101
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1299
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15542
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 101
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1299
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 470
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15542
Składniki
Mięso umyj, osusz, podziel na 4 porcje. Ostrożnie rozbij, przypraw vegetą oraz pieprzem. Ser zetrzyj na tarce.
Na dwa rozłożone płaty szynki połóż rozbity kawałek mięsa. Na środek wsyp trochę startego żółtego sera. Mięso zwiń w rulonik. Obtocz kotlety w mące, roztrzepanych jajkach, bułce tartej. Usmaż na gorącym oleju. Kotlety podaj z ziemniakami lub frytkami. Udekoruj liściem sałaty oraz cząstkami pomidorów.
<strong>Porcje: 4, : 40 min, Cena: 3,85 zł, Kalorie 341 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie