Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Devolay z szynką"
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 435
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2778
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14496
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 435
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2778
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 917
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1665
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14496
Składniki
Mięso umyj, osusz, podziel na 4 porcje. Ostrożnie rozbij, przypraw vegetą oraz pieprzem. Ser zetrzyj na tarce.
Na dwa rozłożone płaty szynki połóż rozbity kawałek mięsa. Na środek wsyp trochę startego żółtego sera. Mięso zwiń w rulonik. Obtocz kotlety w mące, roztrzepanych jajkach, bułce tartej. Usmaż na gorącym oleju. Kotlety podaj z ziemniakami lub frytkami. Udekoruj liściem sałaty oraz cząstkami pomidorów.
<strong>Porcje: 4, : 40 min, Cena: 3,85 zł, Kalorie 341 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie