Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Devolay z szynką"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1435
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5951
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18754
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1435
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5951
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18754
Składniki
Mięso umyj, osusz, podziel na 4 porcje. Ostrożnie rozbij, przypraw vegetą oraz pieprzem. Ser zetrzyj na tarce.
Na dwa rozłożone płaty szynki połóż rozbity kawałek mięsa. Na środek wsyp trochę startego żółtego sera. Mięso zwiń w rulonik. Obtocz kotlety w mące, roztrzepanych jajkach, bułce tartej. Usmaż na gorącym oleju. Kotlety podaj z ziemniakami lub frytkami. Udekoruj liściem sałaty oraz cząstkami pomidorów.
<strong>Porcje: 4, : 40 min, Cena: 3,85 zł, Kalorie 341 kcal</strong>Źródło: Takie jest życie