Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, dietetyczne danie obiadowe.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Z dorsza usunąć ości i opłukać. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić obfice ziołami. Odstawić na ok.15min i ugotować na parze.
Kalarepkę i pietruszki obrać i pokroić w kostkę. Zalać do połowy wodą i dusić do miękkości. Pod koniec dodać koperek i sos sojowy (jeśli nie mamy to można po prosu posolić).
Młode ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Na talerzu posypać je koperkiem (można je lekko porkruszyć). SMACZNEGO!