Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, dietetyczne danie obiadowe.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12831
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14081
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5851
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12831
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14081
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5851
Składniki
Z dorsza usunąć ości i opłukać. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić obfice ziołami. Odstawić na ok.15min i ugotować na parze.
Kalarepkę i pietruszki obrać i pokroić w kostkę. Zalać do połowy wodą i dusić do miękkości. Pod koniec dodać koperek i sos sojowy (jeśli nie mamy to można po prosu posolić).
Młode ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Na talerzu posypać je koperkiem (można je lekko porkruszyć). SMACZNEGO!