Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, dietetyczne danie obiadowe.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Z dorsza usunąć ości i opłukać. Skropić sokiem z cytryny i przyprawić obfice ziołami. Odstawić na ok.15min i ugotować na parze.
Kalarepkę i pietruszki obrać i pokroić w kostkę. Zalać do połowy wodą i dusić do miękkości. Pod koniec dodać koperek i sos sojowy (jeśli nie mamy to można po prosu posolić).
Młode ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie. Na talerzu posypać je koperkiem (można je lekko porkruszyć). SMACZNEGO!