Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja pysznego obiadu!!! :)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 256
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Makaron gotujemy al dente (podobno bardziej dietetyczny). Na patelnie kładziemy rozdrobniony mrożony szpinak i dusimy. Dodajemy vegetę, pieprz i przeciśniety czosnek. Po wyparowaniu wody ze szpinaku dodajemy serek Bieluch i mieszamy. Gotowy szpinak mieszamy z makaronem. Na jednej łyżce oliwy smażymy przyprawionego vegetą i pieprzem kurczaka. Usmażonego kroimy na małe kawałki i układamy na makaronie ze szpinakiem.