Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna wersja pysznego obiadu!!! :)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28755
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28755
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
Makaron gotujemy al dente (podobno bardziej dietetyczny). Na patelnie kładziemy rozdrobniony mrożony szpinak i dusimy. Dodajemy vegetę, pieprz i przeciśniety czosnek. Po wyparowaniu wody ze szpinaku dodajemy serek Bieluch i mieszamy. Gotowy szpinak mieszamy z makaronem. Na jednej łyżce oliwy smażymy przyprawionego vegetą i pieprzem kurczaka. Usmażonego kroimy na małe kawałki i układamy na makaronie ze szpinakiem.