Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Domowy fishburger"
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 32
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7337
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154907
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1061
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 511
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 32
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7337
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154907
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1061
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 511
Składniki
Mintaja natrzyj solą i pieprzem. Jajko roztrzep. Ryby panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju na złoty kolor.
Bułki przekrój na pół. Podgrzej w opiekaczu lub na suchej patelni, posypanej solą. Posmaruj musztardą, ułóż sałatę, kawałki pomidora, gorącą rybę i plasterek sera. Polej keczupem.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie