Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Domowy fishburger"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13067
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1481
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14393
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5946
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13067
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1481
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14393
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5946
Składniki
Mintaja natrzyj solą i pieprzem. Jajko roztrzep. Ryby panieruj w jajku i bułce tartej. Usmaż na oleju na złoty kolor.
Bułki przekrój na pół. Podgrzej w opiekaczu lub na suchej patelni, posypanej solą. Posmaruj musztardą, ułóż sałatę, kawałki pomidora, gorącą rybę i plasterek sera. Polej keczupem.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie